Arbëri

Regjistrohen dy tërmete mbrëmë në Strugë dhe Ohër

 

Mbrëmë janë regjistruar dy tërmete në rajonin e Ohrit dhe Strugës kanë njoftuar nga qendra seizmologjike në Shkup.

Epiqendra e të dy tërmeteve është regjistruar në Liqenin e Ohrit.