Arbëri

Pendarovski: BE të caktojë datën për Maqedoninë Veriore dhe Shqipërinë

Pendarovski: BE të caktojë datën për Maqedoninë Veriore dhe Shqipërinë
 

Presidenti i Maqedonisë Veriore, Stevo Pendarovski, deklaroi se pret nga Bashkimi Evropian lidership dhe vendosmëri në përcaktimin e datës për bisedimet e anëtarësimit me vendin e tij.

"Është një kombinim fitues për të gjithë palët e interesuara", tha Pendarovski, duke shtuar se Bashkimi Evropian duhet të mbetet konsistent kur vjen puna te pritjet e larta që ka krijuar mes qytetarëve.