Arbëri

Këshilli Ministror diskuton gjetjet e Raportit të Progresit për Kosovën

Këshilli Ministror diskuton gjetjet e Raportit të Progresit për Kosovën
 

Këshilli Ministror për Integrim Evropian është mbledhur sot për të diskutuar gjetjet e Raportit të Progresit të Komisionit Evropian.

Kryeministri Ramush Haradinaj tha se në këtë takim janë vlerësuar të arriturat dhe ngecjet në fushat e caktuara.