Arbëri

“E diela me Koha Ditore” për fajdet dhe problemet rreth tyre

 

Pas raportimit të detajuar për një prej aferave më të mëdha, në të dielën në Kohën Ditore, trajtohet si temë e javës fenomeni i fajdeve në Kosovë.

Mënyrën e funksionimit, lidhjet me të fuqishmit e politikës, dështimin e drejtësisë ndaj këtij fenomeni shumë të përhapur dhe rrëfimet e viktimave, i gjeni të trajtuara gjerë në këtë numër të së dielës.