Arbëri

BE-ja kërkon plan veprimi për t’i adresuar gjetjet e Raportit të Progresit

 

Bashkimi Evropian ka kërkuar nga Prishtina zyrtare që të ndërmarrë hapa të shpejtë dhe konkretë për t’i adresuar të gjitha gjetjet e listuara në Raportin për Kosovën, i cili është publikuar një ditë më parë nga Komisioni Evropian, shkruan sot Koha Ditore.

Shoqëria civile, ndërkaq, ka shprehur brengën se shkaku i mospunës së institucioneve vendi ka humbur hapin në procesin e integrimit.