Arbëri

Pa progres në shëndetësi

 

Raporti i Progresit për Kosovën ka evidentuar një numër të madh të problemeve në sektorin e shëndetësisë.

Vonesa në Implementimin e skemës së sigurimeve dhe sistemit informativ shëndetësor,vështirësitë e qasjes së qytetarëve në shërbime shëndetësore për shkak të varfërisë ekstreme dhe mungesa e llogaridhënies institucionale, janë disa nga gjetjet e raportit të Komisionit Evropian për vitin 2018, shkruan sot Koha Ditore.