Arbëri

Nënkryetari i veteranëve, ortak me Hashimin: Shpresoj t’i bëjmë miliardat bashkë

Gati dy muaj më herët, Rrahim Hashimi e Nasim Haradinaj ishin bashkë në selinë e Organizatës së Veteranëve të Luftës të UÇK-së, ku u bë e ditur se Prokuroria e Specializua, e ka ftuar për intervistim Hashimin.

Por, Rrahim Hashimi dhe Nasim Haradinaj, nënkryetar i OVL të UÇK-së, përveç të kaluarës së përbashkët në UÇK, po del se kanë bërë plane edhe për të ardhmen, raporton KTV.