Arbëri

Rrahim Hashimi: Veç Kadria (Veseli) kryn punë, unë pi kafe me të

Personazhi kryesor në aferën e fajdeve, Rrahim Hashimi, në videot ekskluzive të siguruara nga Koha, ka involvuar edhe një tjetër politikan të lartë të PDK-së, si garantues se do t’i kryejë punë për spitalin.

I dyshuari për fajde dhe mashtrim, Rrahim Hashimi, pretendon se ka takime të shpeshta me Kadri Veselin dhe Xhavit Halitin, raporton KTV.