Arbëri

“Municioni” për protestat e opozitës shqiptare vjen nga Kosova

“Municioni” për protestat e opozitës shqiptare vjen nga Kosova
Foto: Reuters
 

Fishekzjarrët e kapsollat, si dhe materialet e tjera piroteknike, të cilat në përmbajtjen e tyre kanë squfur, fosfor të përzier me klorat potasiumi, klorate të tjera, apo që përmbajnë njërën nga përzierjet e tilla, të ndaluara në Shqipëri, por që po përdoren me shumicë në protestat e opozitës së këtij vendi po hyjnë ilegalisht nga Kosova.

Kështu ka pohuar ministri i Brendshëm i Shqipërisë, Sandër Lleshaj, të mërkurën, duke akuzuar, madje, se futja e tyre në Shqipëri po bëhet nga politika, shkruan Koha Ditore.