Arbëri

Sot finalizohet lista e dëshmitarëve për Telekomin

Sot finalizohet lista e dëshmitarëve për Telekomin
 

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhjen e tij të radhës.

Në këtë takim, pikë e rendit të ditës është finalizimi i listës së dëshmitarëve dhe diskutim rreth angazhimit te ekspertëve, raporton ksp.