Arbëri

20 vjet nga masakra serbe ndaj shqiptarëve në Korishë

20 vjet nga masakra serbe ndaj shqiptarëve në Korishë

Sot mbushen 20 vjet nga “Dita e Martirëve” në Korishë, e njohur ndryshe si masakra e tmerrshme nga ushtria dhe policia serbe mbi popullsinë e pafajshme shqiptare të kësaj ane.

Me këtë rast, presidenti i vendit Hashim Thaçi sot do të marrë pjesë në tubimin përkujtimor kushtuar Ditës së Martirëve në Korishë.