Arbëri

21 vjet nga Beteja e Llapushnikut

21 vjet nga Beteja e Llapushnikut

21 vjet më parë në Llapushnik të Drenasit u zhvillua betejë e ashpër ndërmjet forcave të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe pushtuesve serbë, betejë kjo e njohur si Beteja e Grykës së Llapushnikut.

Beteja u zhvillua për tre ditë me radhë dhe ishte njëra ndër më të lavdishmet të UÇK-së.