Homazhe në Letoni në nderim të nëntetares së Shqipërisë Zarife Hasanaj

Homazhe në Letoni në nderim të nëntetares së Shqipërisë Zarife Hasanaj

07 May 2019 14:41

Në Camp Adazi të Letonisë janë zhvilluar homazhet në nderim të nëntetares Zarife Hasanaj të rënë një ditë më parë në krye të detyrës.

Në ceremoni mori pjesë gjithë kontingjenti shqiptar në grup-batalionin e NATO-s në Letoni dhe përfaqësuesi ushtarak shqiptar në NATO.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme