Arbëri

Fitore Pacolli fton LDK-në që me Vetëvendosjen ta ndalin PANhajninë

Fitore Pacolli fton LDK-në që me Vetëvendosjen ta ndalin PANhajninë
 

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli, deklaroi sot se veprimet e përbashkëta ndërmjet kësaj partie dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës duhet të thellohen më tej për ta ndalur, siç shprehet ajo, PANhajninë.

“Kur pavarësia dhe qenësia e shtetit të Kosovës filloi të vihej në pikëpyetje nga personi që duhej ta mbronte e ta përfaqësonte sa më denjësisht, Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës bashkërenduan qëndrimet dhe veprimet për Republikën. Ky veprim i përbashkët opozitar i ndali përfundimisht iniciativat e papërgjegjshme, jo legjitime dhe jo transparente të Presidentit të Kosovës qëllimi i së cilit ishte copëtimi i Kosovës”, shkruan Pacolli në Facebook.