Arbëri

Gjysma e barnave dhe e materialit shpenzues mungojnë në spitale

Gjysma e barnave dhe e materialit shpenzues mungojnë në spitale
Foto ilustrim

Qe katër muaj prej që janë buxhetuar 34 milionë euro për barna, ende nuk janë plotësuar rreth gjysma e kërkesave në QKUK dhe në spitalet rajonale.

Këto institucione janë duke u përballur me mungesa të vazhdueshme të barnave dhe të materialit shpenzues, shkruan sot Koha Ditore. E këto mungesa po u shkaktojnë probleme pacientëve, të cilët detyrohen t’i blejnë vetë barnat dhe materialin shpenzues.