Arbëri

Opozita ia bllokon akset hyrëse në Shkodër, reagon Rama

Opozita ia bllokon akset hyrëse në Shkodër, reagon Rama
 

Mbështetës të Partisë Demokratike në Shkodër bllokuan akset hyrëse për në këtë qytet, për të ndaluar kalimin e kryeministrit Edi Rama. Kryetari i Qeverisë do të zhvillojë disa takime në kryeqendrën e veriut.

Pavarësisht ndërhyrjes së forcave të rendit, Ura e Bahçallëkut u bllokua. Grumbullime të mbështetësve të opozitës ka edhe tek Ura e Spatharit në aksin Shkodër - Mjedë, si dhe në Urën e Vrakës, në aksin rrugor Shkodër-Koplik. Të pranishëm janë edhe ish deputetët të Partisë Demokratike.