Arbëri

Mustafa kujton Ismet Rracin, kryetarin e vrarë të LDK-së në Klinë

Mustafa kujton Ismet Rracin, kryetarin e vrarë të LDK-së në Klinë
 

Në 18 vjetorin e vrasjes së Ismet Rracit, kryetar i Degës së LDK-së dhe i Kuvendit të Komunës së Klinës, kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka kujtuar veprën e tij.

Mustafa, në një deklaratë dërguar mediave, thotë se 18 vite më parë, Klina dhe e tërë Kosova humbi atdhetarin e çmuar dhe të respektuar, njëherësh kryetar i Degës së LDK-së në Klinë, Ismet Rracin.