Arbëri

KMDLNJ-ja kërkon fond për punëtorët që pësojnë në vendet e punës

Foto: Koha
 

Këshilli për Mbrojtjen, të Drejtat dhe Liritë e Njeriut, ka reaguar pas rastit tragjik që ndodhi dje në Mitrovicë, ku një 28 vjeçar humbi jetën pas shembjes së një pjesë të ish-hotelit ‘Adriatik’ i cili ishte duke u rinovuar.

Në reagim, KMDLNj-ja përmend edhe shembjen e një objekti të banimit që ishte duke u ndërtuar në Fushë Kosovë, rast i cili ndodhi po dje.