Arbëri

Kosova U16 dhe shkolla “Don Bosko” luajnë basket në ndihmë të fëmijëve me autizëm

Kosova U16 dhe shkolla “Don Bosko” luajnë basket në ndihmë të fëmijëve me autizëm
 

FBK dhe “Autizmi Flet” për herë të parë do ta organizojnë një aktivitet kushtuar fëmijëve me autizëm, me ç’rast do të zhvillohet ndeshja e basketbollit ndërmjet Kosova U16 dhe shkollës “Don Bosko”.

Sekretarja e përgjithshme e Federatës së Basketbollit të Kosovës, Elvira Dushku në një konferencë për media u shpreh e lumtur me faktin se si Federatë do të ndihmojnë fëmijët e prekur me këtë sindromë, duke premtuar aktivitete të ngjashme edhe në të ardhme.