Arbëri

A po e duan “oborr të vetin” Gjermania e Franca Ballkanin Perëndimor

A po e duan “oborr të vetin” Gjermania e Franca Ballkanin Perëndimor
 

Në Berlin, më 29 prill, ku do të takohen zyrtarët e Serbisë dhe ata të Kosovës, më së paku duhet pritur krijimin e një kornize për vazhdimin e negociatave, e më së shumti datën e vazhdimit të dialogut.

Kështu kanë vlerësuar për gazetën e Beogradit "Blic " njohës të rrethanave politike. Sipas kësaj gazet, ka dhe të atillë që thonë se Serbia e Kosova pas Gjermanisë nuk do të lëvizin nga pika e vdekjes.