Reka: Zgjedhjet paralajmërim për një faqe të re në Maqedoninë e Veriut Foto:Koha

Reka: Zgjedhjet paralajmërim për një faqe të re në Maqedoninë e Veriut

Fitim Gashi Fitim Gashi 21 April 2019 11:38

Kandidati për president në Maqedoninë e Veriut, Blerim Reka, ka votuar të dielën në shkollën “Zhviko Brajkovsi” në Butel.

Ai ka thënë se këto zgjedhje janë paralajmërim për një faqe të re të Maqedonisë së Veriut.

Reka është shprehur optimist se zgjedhjet do të jenë të lira dhe demokratike, raporton Koha Ditore.

"Sot ditë e madhe, paralajmërim për një faqe të re të Maqedonisë. Besoj se këto zgjedhje do të jenë fer dhe demokratike dhe se me këtë do të dëshmojmë se jemi të gatshëm për integrim drejt BE-së", ka thënë ai.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme