Arbëri

Berisha thotë se Rugova gaboi që publikoi ardhjen e “Manifestas” në Prishtinë

Berisha thotë se Rugova gaboi që publikoi ardhjen e “Manifestas” në Prishtinë

Asamblisti i PSD-së në Komunën e Prishtinës, Adrian Berisha, ka vlerësuar se deklarimi i djeshëm i ish-drejtorit të Kulturës në Komunën e Prishtinës, Yll Rugova, i cili zbuloi se “Manifesta 2022” do të mbahet në Prishtinë, ka qenë i ngutshëm dhe i gabuar.

Kjo pasi sipas tij, menaxhmenti i “Manifesta” ka kërkuar që deri në nënshkrimin e protokollit të mos zbulohet se cili do të jetë kryeqyteti se ku do të organizohet.