Arbëri

Prej 6 muajsh zvarritet emërimi i drejtorit të Agjencisë së Akreditimit

Foto: Koha
 

Tash e gjashtë muaj ka mbetur pezull emërimi i drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), institucion i themeluar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT).

Ndonëse në muajin tetor të vitit të kaluar Ministria e Administratës Publike e ka publikuar listën me 3 emrat potencialë për këtë pozitë, MASHT-i ende nuk e ka proceduar rekomandimin për drejtor të kësaj agjencie, shkruan sot Koha Ditore.