Arbëri

Hoti mbështet ndarjen e mjeteve nga Qeveria për renovimin e Notre Dames

Hoti mbështet ndarjen e mjeteve nga Qeveria për renovimin e Notre Dames
 

Shefi i deputetëve të LDK-së, Avdullah Hoti, ka përkrahur idenë e ndarjes së mjeteve për renovimin e katedrales Notre Dame në Paris nga ana e Qeverisë së Kosovës.

Ndonëse thotë se Franca nuk ka pasur nevojë për një ndihmë kaq simbolike, megjithatë deklaron se me ndarjen e këtyre mjeteve tregojmë ne se si shoqëri dhe shtet e vlerësojmë trashëgiminë kulturore botërore.