Arbëri

Avni Arifi fillon punën si ambasador në Emiratet e Bashkuara Arabe

Avni Arifi fillon punën si ambasador në Emiratet e Bashkuara Arabe

Avni Arifi ka bërë të ditur se sot ka filluar punën e Ambasadorit të Republikës së Kosovës në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Arifi përmes një publikimi në Facebook, ka shkruar se përfaqësimi i duhur i Kosovës në këtë pjesë të botës është me rëndësi të posaçme politike dhe ekonomike.