Arbëri

BE mbështetet praktikën e 100 të rinjve në kompanitë vendore

BE mbështetet praktikën e 100 të rinjve në kompanitë vendore
 

Sot do të nënshkruajnë praktikën me kompani vendore100 të rinj nga rajoni i Gjilanit, me qëllim të gjetjes së vendeve të përhershme të punës në të ardhmen.

Kjo është bërë e mundur përmes mbështetjes së Bashkimit Evropian dhe akti i nënshkrimeve do të bëhet në praninë e shefes së Zyrës së BE-së në Kosovë dhe përfaqësueses së Posaçme të BE-së, Nataliya Apostolova.