Arbëri

Sipas Rugovës, duhen reforma në dy shtylla për të ndalur ikjet

Sipas Rugovës, duhen reforma në dy shtylla për të ndalur ikjet

Naser Rugova, deputet i LDK-së, ka thënë se duhen reforma në dy shtylla kryesore në vend në mënyrë që të ndalet trendi i ikjes së qytetarëve.

Në Express Intervistën në KTV, Rugova ka thënë se është tejet shqetësues largimi i të rinjve kosovarë dhe se përgjegjësinë për këtë e ka i gjithë spektri politik në vend.