Arbëri

Sivjet, 149 projekte të Serbisë në Kosovë

 

Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka pritur 50 fëmijë serbë nga Kosova dhe atyre u ka thënë se është obligim i qytetarëve të Serbisë që të përkujdesen për ta, transmeton Koha.net.

Siç përcjell gazeta beogradase “danas”, Gjuriq i ka thënë u fëmijëve se” Beogradi është kryeqyteti i tyre, e Serbia është shteti i tyre".