Arbëri

Kosova, temë thelbësore e Samitit të Berlinit

Kosova, temë thelbësore e Samitit të Berlinit

Zgjidhja e problemit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë do të jetë çështja thelbësore që do të diskutohet në një takim që kryeministrat e vendeve të Ballkanit Perëndimor do ta realizojnë pas dy javësh në Berlin, me ftesë të kancelares gjermane, Angela Merkel, dhe të presidentit francez, Emmanuel Macron.

Ndryshe nga vendet e tjera, Kosova dhe Serbia do të përfaqësohen në këtë samit edhe me presidentët, shkruan sot Koha Ditore.