Arbëri

Reka fton shqiptarët të votojnë dhe të ndalin ikjen e të rinjve

 

Kandidati për president në Maqedoninë e Veriut, Blerim Reka, të enjten ka vazhduar fushatën e tij në Veles dhe fshtatin Jablloçishtë.

Gjatë takimit, Reka i ka porositur të pranishmit që me 21 prill të dalin në zgjedhje në mënyrë që të mos lejojnë të ikin të rinjtë.