Arbëri

41 deputetë duan seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar për “zbrazjen e Kosovës”

41 deputetë duan seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar për “zbrazjen e Kosovës”
 

Deputetë të opozitës dhe disa deputetë të tjerë të partive në pushtet, kanë kërkuar seancë të jashtëzakonshme të Kuvendit për të enjten.

41 deputetët nënshkrues të kësaj seance kanë kërkuar mbajtjen e debatit parlamentar lidhur me zbrazjen e Kosovës nga të rinjtë, si rreziku më i madh që i kanoset vendit që nga paslufta.