Arbëri

Reka në Strugë: Shqiptarët nuk janë numra e as statistika

 

Kandidati për president të Maqedonisë së Veriut, Blerim Reka, ka vazhduar fushatën e tij në Strugë.

Në fjalën e tij drejtuar të pranishmëve, ai ka thënë se prania kryetarit të Lëvizjes Besa dhe kryetarit të Aleancës Shqiptare, tregon se po ndodhë besëlidhja shqiptare.