Arbëri

Enver Hasani mbetet nën hetime - këtë e quan shkelje kushtetuese

Ish-kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, vazhdon të ketë probleme me drejtësinë.

I bindur se nuk kishte më çështje të hapura, Enver Hasani tregon se aplikoi për disa dokumente personale dhe për vizë, por i doli problem, raporton KTV.