Arbëri

Kryeministri u rikthehet përplasjeve me zyrtarët e Brukselit

Kryeministri u rikthehet përplasjeve me zyrtarët e Brukselit

Kryeministri Ramush Haradinaj u është rikthyer përplasjeve me zyrtarët e Brukselit, në trevjetorin e Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit. Këtë e ka bërë pasi shefja e Zyrës së Bashkimit Evropian, Natalia Apostolova, në një tryezë të përbashkët ia ka përsëritur atij kërkesën për heqjen e taksës prej 100 për qind ndaj mallrave nga Serbia dhe Bosnjë-Hercegovina.

E Haradinaj nuk është marrë me Apostolovan, por me shefen e saj në Bruksel, Federica Mogherini, të cilën e ka akuzuar se me dialogun rreth kufijve e ka dëmtuar edhe marrëdhënien kontraktuale mes Kosovës dhe BE-së.