Arbëri

Maqedoni e Veriut, sot nis fushata për zgjedhjet presidenciale

Maqedoni e Veriut, sot nis fushata për zgjedhjet presidenciale

Tre kandidatët Blerim Reka, Gordana Siljanovska dhe Stevo Pendarovski, sot fillojnë fushatën për president të ri të Maqedonisë së Veriut.

Ata janë zotuar se do të zhvillojnë fushatë demokratike dhe të drejt, duke uruar njëri-tjetrin për një garë të shëndoshë.