Arbëri

Qytetarët mirëpresin vendimin për mbylljen e lojërave të fatit

 

Vendimin e Kuvendit të Kosovës ku shfuqizohet ligji aktual për lojëra të fatit dhe me këtë mbyllen në një afat dhjetë vjeçar këto të fundit, po përkrahet edhe nga qytetarët e Kosovës.

Behram Krasniqi pohoi se ky vendim është mjaft i qëlluar pasi në këto lojëra të fatit, janë duke ndodhur të gjitha të këqijat për rininë kosovare.