Arbëri

Përkundër apelit të Policisë, digjet mali në Zubin Potok

Përkundër apelit të Policisë, digjet mali në Zubin Potok
Foto: Koha

Ndonëse sot Policia e Kosovës, bëri apel ndaj qytetarëve që të mos ndizen zjarre në natyrë, ato megjithatë s’kanë të ndalur.

“Zjarrvënia është vepër penale, Policia e Kosovës do të hetojë të gjitha këto rastet dhe ndaj kryerësve të këtyre veprave kundërligjore do të ndërmarrë masa dhe të gjitha lëndët do të procedohen tek organet e drejtësisë”, thuhet në apelin e sotëm të PK-së.