Arbëri

Sipas drejtorit të SHSKUK-së, hemodializat nëpër spitale po kryhen brenda ditës

 

Puna në qendrat e hemodializës në spitalet e përgjithshme po kryhet me kapacitete të plota, me staf profesional dhe furnizim të kënaqshëm, theksohet në një komunikatë për media të SHSKUK-së.

Bëhet e ditur se drejtori i përgjithshëm i SHSKUK, dr. Basri Sejdiu, së bashku me koordinatoren për hemodializë, dr Hajrije Korça dhe drejtoreshën e Klinikës së Nefrologjisë, dr Venera Gjuka -Hasangjekaj, ka vizituar qendrat e dializës në Gjilan, Ferizaj dhe Pejë, për t’u siguruar për mbarëvajtjen e punës, furnizimin dhe problemet eventuale.