Arbëri

Mbyllet përkohësisht rruga Kaçanik-Hani i Elezit

 

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton se për shkak të aktiviteteve ndërtimore në urën 407, ka paraparë mbyllja e përkohshme të rrugës nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit.

Rruga do të jetë e mbyllur nga këto data dhe orë: