Arbëri

Gucati tregon se kur nisi bombardimet NATO-ja, UÇK-së po i mbaronte municioni

Gucati tregon se kur nisi bombardimet NATO-ja, UÇK-së po i mbaronte municioni

Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hysni Gucati, ka treguar në Intervistën e Javës në Koha.net se si i kishte përjetuar nisjen e bombardimeve të NATO-s 20 vjet më parë.

Ai ka thënë se gjithçka ishte në harxhim e sipër dhe për ta ishte një lajm i gëzueshëm.