Arbëri

Komunat iniciojnë mbylljen e Kazinove, LDK do seancë të jashtëzakonshme

 

Lidhja Demokratike e Kosovës ka dorëzuar kërkesë në Kryesi për seancë të jashtëzakonshme për dy vrasjet e fundit në kazino.

Përmes kësaj seance, LDK-ja po synon që t’i pezullojë aktivitet e kazinove dhe lojërave të fatit.