Arbëri

Limaj thotë se pa njohje të Kosovës, dialogu me Serbinë s’ka asnjë kuptim

Limaj thotë se pa njohje të Kosovës, dialogu me Serbinë s’ka asnjë kuptim
 

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, që kryeson delegacionin shtetëror për bisedimet me Serbinë ka thënë të enjten se dialogu Kosovë-Serbi duhet të përfundojë me njohje.

Limaj ka thënë se territori i Kosovës është i pacenueshëm dhe pa njohje nuk ka kuptim asnjë dialog.