Arbëri

Sejdiu: Kuvendi duhet ta ndalë marrëveshjen me “Contour Global”, shkatërrues jo vetëm për qytetarët por edhe prodhuesit vendor

Sejdiu: Kuvendi duhet ta ndalë marrëveshjen me “Contour Global”, shkatërrues jo vetëm për qytetarët por edhe prodhuesit vendor
 

Kryetari i Grupit Parlamentar të PSD-së, deputet i Kuvendit të Kosovës, Dardan Sejdiu, ka thënë se Kuvendi, duhet të ndalë marrëveshjen me “Contour Global”, pasi sipas tij, jo vetëm që do të jetë shkatërrues për qytetarët e Kosovës por edhe për prodhuesit vendor.

“Çmimi i energjisë elektrike, nëse jetësohet marrëveshja me Contour Global, do të jetë shkatërrues jo vetëm për qytetarët por edhe për prodhuesit vendor dhe potencialin e KS për zhvillimin e industrive strategjike në sektorin minerar! Kuvendi i Kosovës duhet ta ndalë këtë marrëveshje!”, ka shkruar Sejdiu, transmeton Koha.net.