Arbëri

Ndihma amerikane ka ndikuar pozitivisht në rezultatet e Policisë së Kosovës

Ndihma amerikane ka ndikuar pozitivisht në rezultatet e Policisë së Kosovës

Shkëmbimi i përvojave dhe praktikave, trajnimet dhe pajisjet e ndryshme teknike dhe teknologjike të ofruara nga SHBA-ja përmes INL dhe ICITAP, kanë ndikuar në ngritjen profesionale dhe kapaciteteve të Policisë së Kosovës, në arritjen e rezultateve pozitive në fusha të ndryshme, në veçanti në atë për parandalimin dhe konfiskimin e narkotikëve.

Kështu u tha sot gjatë një takimi që ndihmës sekretarja e Shtetit për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimin e Ligjit (INL), Kirsten D. Madison, pati me drejtorin e Departamentit për Hetime në Policinë e Kosovës Riza Shillova.