Arbëri

ENQA nis vlerësimin e Agjencisë së Kosovës për Akreditim

Foto: Koha
 

Ekspertët e Asociacionit Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (ENQA) kanë nisur sot vlerësimin e Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), raporton “Koha Ditore”.

Pesë përfaqësuesit e ENQA-s, Jacques Lanarès, Obe De Vries, Sandra Bezjak, Arus Harutyunyan dhe Goran Dakovic të cilët po qëndrojnë në Kosovë do të vlerësojnë se çfarë progresi është arritur viteve të fundit në AKA dhe nëse ky institucion funksionin si i pavarur nga politika. Vlerësimi pritet të përfundojë deri më datën 20 mars.