Arbëri

Jakupi: Kosova e rrezikuar nga format e reja të ekstremizmit të dhunshëm

Jakupi: Kosova e rrezikuar nga format e reja të ekstremizmit të dhunshëm
 

Rudinë Jakupi nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë ka thënë se Kosova akoma s’ka përfunduar punë me ekstremizmin e dhunshëm.

Në Express Intervistën në KTV, ajo ka thënë se ekstremizmi i dhunshëm ka ndërruar formë dhe se Kosova mund të përballet me rreziqe të ekstremizmit të tillë që mund të paraqitet në trende të reja.