Arbëri

Haradinaj: Qeveria e përkushtuar për të çuar përpara agjendën për reformat në vend

Haradinaj: Qeveria e përkushtuar për të çuar përpara agjendën për reformat në vend

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka takuar sot shefin e OSBE-së në Kosovë, ambasadorin Jan Braathu dhe shefen e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, me të cilët ka biseduar për proceset zhvillimore në vend, me theks reformën zgjedhore.

Haradinaj me këtë rast ka theksuar përkushtimin e Qeverisë së Kosovës për reformat e përgjithshme në vend, forcimin e sundimit të rendit dhe të ligjit, zhvillimin ekonomik, reforma këto të cilat do të jenë në shërbim të forcimit dhe rolit demokratik të institucioneve të vendit.