Arbëri

Nagavci: Qeveria ka abuzuar me shumën e ndarë për 11-vjetorin e Pavarësisë

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Arbërie Nagavci, ka thënë se qeveria ka abuzuar me shumën prej 500 mijë euro që u nda për shënimin e 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

“Për shkak edhe të raportimeve nga media dhe raportimet e personave të apostrofuar u bë e qartë se shuma prej 500 mijë euro është ndarë në mënyrë të jashtëligjshme dhe ka pasur abuzim. Janë shpenzuar diku 175 mijë euro dhe është një hap i bërë përpara dhe kjo është një shenjë që duhet të jemi të zëshëm për keqpërdorimet”, ka thënë ajo në “Express Intervistën” në KTV.