Arbëri

Mësimdhënësit pensionistë marrin mirënjohje, falënderohen që sakrifikuan e s’hoqën dorë nga arsimimi

 

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës për nder të ditës së mësuesit ka organizuar sot një takim me mësimdhënësit pensionistë.

Në këtë manifestim morën pjesë edhe përfaqësues nga Lugina e Preshevës, të cilët shtruan nevojën e domosdoshme për bashkëpunim të ndërsjellë me Kosovën, për të arriturat e mëtejme të vendit dhe gjithë shqiptarëve.