Arbëri

LSDM-ja tregon për numrin e deputetëve të lënduar nga protestuesit në Kuvend

 

Partia e Zoran Zaev-it, LSDM-ja, që bashkë me partitë shqiptare kanë krijuar shumicën e re parlamentare dhe kanë zgjedhur për kryetar, Talat Xhaferin ka njoftuar për numrin e deputetëve të lënduar.

Sipas kësaj partie janë prej 10 deri në 15 deputetë të lënduar nga protestuesit që hynë në Kuvend pak minuta pasi u zgjodh Xhaferi kryetar.